top of page

PELICAN, CYKELN MED "DET"

Nu introducerar vi en ny cykel för kommuner och landsting eller privatpersonen, Pelican - Bike. Pelican är cykelns mercedes, välbeprövad teknologi med syneriger från vår så populära Vikor och Viktoria som är en cykel mera för försämrad balans eller rädsla att cykla på två hjul. Här andas kvalitet och skandinavisk design. Vår cykel är handgjord i Danmark.

Pelican har funnit på den Danska marknaden i två år med omåttlig popularitet.

Om man har behov av förflyttning och samtidigt helst vill klara sig utan bil finns lösningar som kan göra tillvaron lättare. Våra cyklar Pelican är lätta att komma upp på cykeln tack vare en låg instegshöjd och cykeln uppför sig stabilt också i svängarna. Det betyder att man kan känna sig trygg och helt koncentrera sig och njuta av cykelturen. Genom ett sinnrikt system med framvagnen och olika tillbehör kan Pelican anpassas till situationen för er med olika typer av behov som handla mat, transportera barn, motionera hundar, där kanske ingen annan cykel passar.

Pelican finns i varianterna eldriven med maxfart 25km/h med steglös tramphjälp och en manuell version. Tillbehör som barnbänk som passar i korgen och cykelväskor.

Valfri färg mellan Gul, Blå och röd på presenningsmaterialet i korgen.

Senaste inlägg

Visa alla

RASMUS 7-11år demoex.

Tillfälle att kunna köpa en ny Rasmus barncykel till ett reducerat pris. Cykeln är i stort sett oanvänd, använts på mässor och visningar. Stor rabatt och ett års garanti. Tillbehör som kroppsställning

Comments


bottom of page