top of page

PERNOVA HJÄLPMEDEL

Pernova erbjuder produkter för både överflyttning, förflyttning och lyft. Pernovas vision är att vara en av Sveriges främsta leverantörer av hjälpmedel. Vi lyssnar, anpassar och möjliggör.

Swedish Assistive Technology

GERT-ÅKE BENSON

Har som bakgrund i Laholms kommun som ansvarig hjälpmedelstekniker. Jag brinner för kämpande för att medverka till att få ett bättre och värdigare liv med funktionshinder. Jag har alltid haft ett intresse att hitta hjälpmedel som är funktionella och skonsamma för både brukare och vårdgivaren. Värdighet är ett viktigt ledord för mig.

 

I Pernova handhar jag lager, logistik, serviceuppdrag och installationer, sen ser jag till att vi har ordning och reda. Jag sköter logistiska frågor, tillser att vi har rätt produkter, på rätt plats i rätt tid, om jag inte är ute på mässa eller produktvisningar i Sverige. Arbetar med en del utvecklingsfrågor på produkter. Hoppas vi ses!

Pernova_Stefan.JPG

STEFAN JOHANSSON

Har arbetat med utbildning och försäljning av hjälpmedel sedan 1997 med start i Luleå. De första åren ansvarade jag för teknisk försäljning av taklyftar i Sverige med bas i Luleå, vidare några år senare med export där mina uppgifter var att hitta importörer, utbilda och utrusta vår nya partner med kunskap och strategier. Gick vidare 2006 med att veckopendla till Stockholm där jag arbetade med rådgivning inom viss produktutveckling, utveckling av påbörjad exportförsäljning med strategier och planer.

 

2015 lämnade jag företaget och fick möjligheten att köpa Pernova hjälpmedel AB. Idag är det jag och Gert-Åke som är operativa i företaget, vår filosofi är att stå för våra produkter, där vi har en del påbörjade projekt att tillverka och leverera från Sverige och Danmark. Hos Pernova Hjälpmedel är kvalitet viktigare än volym.

TRYGGT OCH SÄKERT

Vi är med dig från första kontakten. Du kan känna dig trygg med våra produkter och vi ger den support du känner att du behöver. Vare sig det rör sig om beslutsfattande eller djupdyka i den tekniska manualen, så kan du lita på att Pernova står vid din sida.

KVALITÉ I VÄRLDSKLASS

Vi väljer noggrant ut våra produkter till vårt sortiment. Vi har nära relation till våra leverantörer och vi ställer höga krav på funktionalitet och säkerhet i produkterna. Den höga kvalitén vi erbjuder ger dig inte bara en god investering för framtiden, den är också grundläggande för brukares och användares säkerhet och komfort.

FUNKTIONALITET FÖR ALLA

Vi kan allt inom överflyttning och förflyttning. Med över 20 år i branschen kan vi erbjuda funktionella produkter till alla typer av användare oavsett om det rör sig om cyklar eller hela taklyftssystem. Vi har något för alla som behöver något typ av hjälpmedel vid förflyttning.

PERNOVA & MASTERCARE

Pernova Hjälpmedel har fått möjligheten att arbeta tillsammans med MasterCare Danmark på den Svenska marknaden som importör och partner. Vi är väldigt stolta över att ha lyckats knyta till oss deras förflyttningshjälpmedel. Vi arbetar tillsammans  för innovation och framtidsplaner i Sverige, med MasterCare får vi och framförallt du som kund båda delar.

 

MasterCare är mest kända för sin innovativa ådra och deras känsla för funktion och kvalitet. Det ger dagens hjälpmedel som finns på marknaden en knuff framåt. Hjälpmedel som MasterCare handhar idag borde hela världen ha. 

Miljöbild_Glidfolie_Eco.png
bottom of page