top of page

NYHET! LARMKLOCKOR

Sensorem larmklocka - Pernova Hjälpmedel har inlett ett samarbete med Sensorem Stockholm. Larmen idag har sina svagheter där vi har förstärkt dessa med att utveckla en Svensk klocka med GSM funktion som i sin tur kopplas till en Applikation i er telefon. Funktionerna har hållits på en nivå som alla förstår. Larmklockan hyrs per månad utan uppsägningstid för 300Kr/månad.

T
rygghetstjänst som består av en smartklocka anpassad för seniorer och en app för deras anhöriga. Om olyckan är framme så att senioren trycker på klockans larmknapp går det en notis till seniorens anhöriga samt att dessa rings upp automatiskt i prioritetsordning med klockans högtalartelefon (klockan fungerar som en mobiltelefon och har inbyggt SIM). För de fall anhöriga inte har möjlighet att svara kopplas samtalet vidare till Sensorems larmcentral som är öppen dygnet runt, alltid.

Vid normal användning är batteritiden 2-3 dagar men vi rekommenderar att ha som rutin att ladda klockan varje natt. Det tar cirka 3 timmar att ladda klockan fullt. När klockan laddas går det fortfarande att larma med klockan.

Det är ingen bindningstid och tjänsten kostar bara 300kr/mån

Senaste inlägg

Visa alla

RASMUS 7-11år demoex.

Tillfälle att kunna köpa en ny Rasmus barncykel till ett reducerat pris. Cykeln är i stort sett oanvänd, använts på mässor och visningar. Stor rabatt och ett års garanti. Tillbehör som kroppsställning

Commentaires


bottom of page