NU SER VI NYTTAN MED CAMEL LYFTKUDDEN

Borås stad är dom senaste i raden av anslutna kommundelsförvaltningar och komuner som väljer Camel till Hemtjänsten. Camel används i första hand till personer som fallit på golvet och kan inte ta sig upp själv. Med hjälp av Camel lyftkudde så kan man förflytta sig upp på kudden med ett glidtyg då framförallt när man väger mycket. Glidet gör att man kan enkelt arbeta två personer eller rent av ensamarbete. När man positionerat den fallne på kudden är det bara börja pumpa med att trycka på knapparna där luftkompressor säger till när varje del av kudden har tillräckligt högt tryck.

Av alla kommuner är det hittils ingen som INTE använder luftkudden, den är till oerhört stor hjälp när man börjar "våga" använda den. Pernova personal ser till att man får den korta utbildning man behöver för att "våga".OM OSS

Pernova erbjuder produkter för både överflyttning och förflyttning. Pernovas vision är att vara en av Sveriges främsta leverantörer av medicintekniska hjälpmedel. Vi lyssnar, anpassar och möjliggör.

KONTAKTA OSS

Kontor: Karlsgårdsvägen 22
922 32 Vindeln

Se karta


Telefon: +46 (0) 451 70 54 00
E-Mail: info@pernova.se

COPYRIGHT © 2019 PERNOVA HJÄLPMEDEL AB

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Instagram