VI TROR PÅ KVALITET OCH FUNKTION

 FÖRFLYTTAR, FÖRTROENDE, OCH UTVECKLING 

VI ERBJUDER HÖGKVALITATIVA PRODUKTER FRÅN

MASTER CARE

Vi är otroligt glada att äntligen kunna erbjuda högfunktionella och högkvalitativa produkter från Master Care. Master Care's produkter är gjorda i hög kvalité, vilket bidrar till en mycket längre hållbarhet, samt är flexibla och lätta att anpassa till just det behov som efterfrågas.

UPPTÄCK VÅRA NYA UPPRESNINGSKUDDAR

ELK OCH CAMEL

Uppresningskuddarna Elk och Camel från Mangar är det utmärkta hjälpmedlet för att resa personer som fallit till golvet. Med ett enkelt knapptryck blåses kuddarna upp och hjälper personen att åter komma upp i sittande position, utan några ansträngande lyft av anhöriga eller vårdpersonal.

REHABILITERING STROKE

ERGO TRAINER

Ett viktavlastande system som ger en unik individuell rehabiliteringsprocess. Ergo Trainer ger avsevärd förbättring av motoriska funktioner.

 

Nyligen genomförda studier visar unika resultat med bland annat högintensiv träning som en del i rehabiliteringen. Studierna visar också vikten av att patienten känner sig säker vid gång, och hur viktig den är för att uppnå resultat vid träning.

 

Ergo Trainer används av flera målgrupper, och inte bara för neurologiska problem som stroke, utan lika framgångsrika resultat efter operationer, idrottsrelaterade skador, överviktiga, MS (Multiple Sclerosis), amputerade med protes, rygg- och nackskadade.

TA EN TITT PÅ

PERNOVAS PRODUKTER

 

OM OSS

Pernova erbjuder produkter för både överflyttning och förflyttning. Pernovas vision är att vara en av Sveriges främsta leverantörer av medicintekniska hjälpmedel. Vi lyssnar, anpassar och möjliggör.

KONTAKTA OSS

Kontor: Karlsgårdsvägen 22
922 32 Vindeln

Se karta


Telefon: +46 (0) 451 70 54 00
E-Mail: info@pernova.se

COPYRIGHT © 2019 PERNOVA HJÄLPMEDEL AB

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Instagram