SMÄRTAR DET NÄR DU VÄNDER DIG I SÄNGEN?

Uppdaterad: feb 23

Pernovas sängsystem Master Turner består av en gliddel på madrass och en överdel på madrassöverdraget. Längden av Master Turner beror på hur passivt eller hur mycket man själv orkar hjälpa till. Vid ryggsmärtor av olika slag kan det ibland kännas jobbigt att vända sig i säng eller komma upp ur säng till sittande på sängkanten.


Master Turner hjälper dig med det och man kan bibehålla en lägre smärtnivå än om man ska börja belasta redan ömmande muskelfästen och nerver.

Det hela bygger på att man minskar friktionen i sängen mellan madrass och den tyngsta delen på kroppen vid vändning och upp i sittande hjälpmedelet är tunn, sval och behaglig med ovansida och har god ventilation, man ligger kvar på denna med fördel.


Finns även 4 st handtag på sidorna om man behöver extra hjälp. Den väl valda konstruktionen i materialvalen är många, hög glidförmåga (även efter många tvättar), materialet andas, värme och allergiförebyggande.


Brukarvikt: Max 150kg

L: 70 x B: 130cm

Tvätt: Max 85 grader Celsius.

Pris: 4 800Kr inkl moms och frakt

Vi tar endast Swish 1230502534

Ange: Namn, Efternamn, Leveransadress, Postnummer och Ort SAMT sängmadrassens bredd cmSenaste inlägg

Visa alla

LUFTRENARE - SARS COV 19 RAPPORT

Syftet med denna rapport är att utvärdera reduktionsgraden vid ökad rumsstorlek och UV-känslighet baserat på reduktionsgraden fastställd i rapport nr. 933322. Luftrenartestet bestämde effektiviteten h

OM OSS

Pernova erbjuder produkter för både överflyttning och förflyttning. Pernovas vision är att vara en av Sveriges främsta leverantörer av medicintekniska hjälpmedel. Vi lyssnar, anpassar och möjliggör.

KONTAKTA OSS

Kontor: Karlsgårdsvägen 22
922 32 Vindeln

Se karta


Telefon: +46 (0) 451 70 54 00
E-Mail: info@pernova.se

COPYRIGHT © 2019 PERNOVA HJÄLPMEDEL AB

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Instagram