top of page

POSITIONERINGSHJÄLPMEDEL

När det börjar bli tungt att positionera och förflytta en person i sängen har Pernova lösningen. Det finns alltid glidlakan som kan hjälpa till men när det går över 90 kilos personer blir glidlakan tunga att förflytta och positionera. Många av oss har glidlakan som klarar förflyttning upp till 200 kilo men ärligt talat fungerar det inte när personer börjar bli vårdtunga och passiva i säng. Därför har vi en lösning med lågfriktionsmaterial och högsta glidförmåga.

När man använder glid i sängen uppstår alltid andra problem som ofrivillig nerglidning, hjälpmedel som ligger ihopknölade eller hasat ner under kroppen. Pernova Hjälpmedel har lösningen på alla dessa problem som uppstår med hjälp av våra unika kilar och positionerings kuddar. När kilarna får jobba som dom ska förekommer då heller ingen nerglidning. Låt oss bevisa detta med att ni bokar oss för en kort visning som tar ca 45 minuter.
Senaste inlägg

Visa alla

RASMUS 7-11år demoex.

Tillfälle att kunna köpa en ny Rasmus barncykel till ett reducerat pris. Cykeln är i stort sett oanvänd, använts på mässor och visningar. Stor rabatt och ett års garanti. Tillbehör som kroppsställning

Comentários


bottom of page