PERNOVA FORTSÄTTER LANSERINGEN AV LYFTSELSPROGRAMBland våra populära och omtyckta selar hittar du bland annat Pernova Hygiensele med produktnummer TL-7134/T (storlek medium), som får en upprätt sittställning och bekvämt under lår. En sådan sele kräver ganska bra muskeltonus av användaren.


Nästa sele i lanseringen är Pernova Låg Rygg, med produktnummer TL-7104/T (storlek medium), som identifieras som en modell i gamla Trebo-sortimentet. Denna sele har nu även fått ett polyestertyg för smidigare positionering vid lyftet.


Den tredje är verkligen vår stolthet - ErgoSelen Comfort med produktnummer 009-09845 (storlek medium). Selen har delade benstöd men inte korslagda bendelar. För att öka komforten i denna typ av sele har gör man en extra loop för att förhindra att låren skruvar eller vrider under lyftet. Comfortselen positionerar benen i "rätt" ställning, klämmer inte ihop eller utvdigar för mycket, endast normal ställning. Denna sele finns även med huvudstöd. Produktnummer 009-09765 (storlek medium, huvudstöd).


Vår sista och senaste lyftsele är Pernova Totalsele med produktnummer TL-7201. Den är igenkännande genom att den också används som "nödsele", det vill säga lyfter från golv. Totalselen har också en kudde som fästs i en ficka som placeras bakom huvudstödet som tillbehör. Denna kudde har två tjocklekar: 3cm och 6cm. Äntligen har vi en sele på marknaden som fungerar även för de mest passiva lyften där användaren får verkligt stöd och kommer i upprätt ställning av nacke och huvud.


Samtliga selar finns att beskåda på hemsidan, hör gärna av er för rådgivning. Det kostar inget mera än ett telefonsamtal eller ett mail.

Senaste inlägg

Visa alla

LUFTRENARE - SARS COV 19 RAPPORT

Syftet med denna rapport är att utvärdera reduktionsgraden vid ökad rumsstorlek och UV-känslighet baserat på reduktionsgraden fastställd i rapport nr. 933322. Luftrenartestet bestämde effektiviteten h

OM OSS

Pernova erbjuder produkter för både överflyttning och förflyttning. Pernovas vision är att vara en av Sveriges främsta leverantörer av medicintekniska hjälpmedel. Vi lyssnar, anpassar och möjliggör.

KONTAKTA OSS

Kontor: Karlsgårdsvägen 22
922 32 Vindeln

Se karta


Telefon: +46 (0) 451 70 54 00
E-Mail: info@pernova.se

COPYRIGHT © 2019 PERNOVA HJÄLPMEDEL AB

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Instagram