PERNOVA FORTSÄTTER LANSERINGEN AV LYFTSELSPROGRAMBland våra populära och omtyckta selar hittar du bland annat Pernova Hygiensele med produktnummer TL-7134/T (storlek medium), som får en upprätt sittställning och bekvämt under lår. En sådan sele kräver ganska bra muskeltonus av användaren.


Nästa sele i lanseringen är Pernova Låg Rygg, med produktnummer TL-7104/T (storlek medium), som identifieras som en modell i gamla Trebo-sortimentet. Denna sele har nu även fått ett polyestertyg för smidigare positionering vid lyftet.


Den tredje är verkligen vår stolthet - ErgoSelen Comfort med produktnummer 009-09845 (storlek medium). Selen har delade benstöd men inte korslagda bendelar. För att öka komforten i denna typ av sele har gör man en extra loop för att förhindra att låren skruvar eller vrider under lyftet. Comfortselen positionerar benen i "rätt" ställning, klämmer inte ihop eller utvdigar för mycket, endast normal ställning. Denna sele finns även med huvudstöd. Produktnummer 009-09765 (storlek medium, huvudstöd).


Vår sista och senaste lyftsele är Pernova Totalsele med produktnummer TL-7201. Den är igenkännande genom att den också används som "nödsele", det vill säga lyfter från golv. Totalselen har också en kudde som fästs i en ficka som placeras bakom huvudstödet som tillbehör. Denna kudde har två tjocklekar: 3cm och 6cm. Äntligen har vi en sele på marknaden som fungerar även för de mest passiva lyften där användaren får verkligt stöd och kommer i upprätt ställning av nacke och huvud.


Samtliga selar finns att beskåda på hemsidan, hör gärna av er för rådgivning. Det kostar inget mera än ett telefonsamtal eller ett mail.