DANDERYDS SJUKHUS UPPGRADERAR

Danderyds sjukhus har valt att uppgradera Rehab avdelningen med nya ErgoTrainers efter omfattande renoveringar. Pernova har haft den förmånen att få leverera dessa produkter.

Vad är en ErgoTrainer?

ErgoTrianer är en taklyft med ett viktavlastande system som ger en unik individuell rehabiliteringsprocess. Med hjälp av en Ergo Trainer ger det patient


avsevärd förbättring av motoriska funktioner.

Nyligen genomförda studier visar unika resultat med bland annat högintensiv träning som en del i rehabiliteringen. Studierna visar också vikten av att patienten känner sig säker vid gång och hur viktig den är för att uppnå resultat vid träning.

Ergo Trainer används av flera målgrupper inte bara vid Neurologiska problem som Stroke, utan lika framgångsrika resultat efter operationer, Idrottsrelaterade skador, överviktiga, MS Multiple Sclerosis, amputerade med protes, Rygg och nackskadade.

Studierna har genomförts av Center för Hjärnskadade på Köpenhamns universitetssjukhus

Senaste inlägg

Visa alla

LUFTRENARE - SARS COV 19 RAPPORT

Syftet med denna rapport är att utvärdera reduktionsgraden vid ökad rumsstorlek och UV-känslighet baserat på reduktionsgraden fastställd i rapport nr. 933322. Luftrenartestet bestämde effektiviteten h

OM OSS

Pernova erbjuder produkter för både överflyttning och förflyttning. Pernovas vision är att vara en av Sveriges främsta leverantörer av medicintekniska hjälpmedel. Vi lyssnar, anpassar och möjliggör.

KONTAKTA OSS

Kontor: Karlsgårdsvägen 22
922 32 Vindeln

Se karta


Telefon: +46 (0) 451 70 54 00
E-Mail: info@pernova.se

COPYRIGHT © 2019 PERNOVA HJÄLPMEDEL AB

  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Instagram